04 Haziran 2009

Tavuk Kanepe


12 dilim tost ekmeği,
2 parça tavuk göğsü,
2 yemek kaşığı mayonez,
1 su bardağı yoğurt,
1 tatlı kaşığı hardal,
Üzeri için; maydanoz, yeşil soğan

Yapılışı:
Tavuk etini iyice haşlayıp robottan geçiriyoruz.
Yoğurt, mayonez, hardalı karıştırıp tavuk etini ekliyoruz.
Tost ekmeklerin kenarlarını çıkarıp suyla ıslatıyoruz, dikdörtgen borcama, bir kat tost ekmeği + harçtan sürüyoruz.En son üzerine harçtan sürüp ince doğradığımız maydanoz ve yeşil soğanla süslüyoruz.
AFİYET OLSUN....

5 yorum :

Adsız dedi ki...

nefis görünüyor....

Pembe Tatlar dedi ki...

Çok pratik ve ne fis...
Ellerine sağlık canım..:)

sarımutfak-hande dedi ki...

pasta dilimi maşallah
ellerine sağlık

yildiz dedi ki...

Gercekten güzel gözüküyor,ellerine saglik.

Melek* dedi ki...

hiç denemedim ama eminim güzeldir tadı ellerine sağlık