04 Haziran 2009
Tavuk Kanepe
12 dilim tost ekmeği,
2 parça tavuk göğsü,
2 yemek kaşığı mayonez,
1 su bardağı yoğurt,
1 tatlı kaşığı hardal,
Üzeri için; maydanoz, yeşil soğan
Yapılışı:
Tavuk etini iyice haşlayıp robottan geçiriyoruz.
Yoğurt, mayonez, hardalı karıştırıp tavuk etini ekliyoruz.
Tost ekmeklerin kenarlarını çıkarıp suyla ıslatıyoruz, dikdörtgen borcama, bir kat tost ekmeği + harçtan sürüyoruz.En son üzerine harçtan sürüp ince doğradığımız maydanoz ve yeşil soğanla süslüyoruz.
AFİYET OLSUN....
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
5 yorum :
nefis görünüyor....
Çok pratik ve ne fis...
Ellerine sağlık canım..:)
pasta dilimi maşallah
ellerine sağlık
Gercekten güzel gözüküyor,ellerine saglik.
hiç denemedim ama eminim güzeldir tadı ellerine sağlık
Yorum Gönder