04 Haziran 2009

Tavuk Kanepe


12 dilim tost ekmeği,
2 parça tavuk göğsü,
2 yemek kaşığı mayonez,
1 su bardağı yoğurt,
1 tatlı kaşığı hardal,
Üzeri için; maydanoz, yeşil soğan

Yapılışı:
Tavuk etini iyice haşlayıp robottan geçiriyoruz.
Yoğurt, mayonez, hardalı karıştırıp tavuk etini ekliyoruz.
Tost ekmeklerin kenarlarını çıkarıp suyla ıslatıyoruz, dikdörtgen borcama, bir kat tost ekmeği + harçtan sürüyoruz.En son üzerine harçtan sürüp ince doğradığımız maydanoz ve yeşil soğanla süslüyoruz.
AFİYET OLSUN....

8 yorum :

Adsız dedi ki...

nefis görünüyor....

pembe tatlar dedi ki...

Çok pratik ve ne fis...
Ellerine sağlık canım..:)

sarı mutfak dedi ki...

pasta dilimi maşallah
ellerine sağlık

yildiz dedi ki...

Gercekten güzel gözüküyor,ellerine saglik.

Melek* dedi ki...

hiç denemedim ama eminim güzeldir tadı ellerine sağlık

SerpiL dedi ki...

hoş bitat ellrine sağlık

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Çok hoş bir aperatif.. Ellerine sağlık Hatice..

Özlem dedi ki...

Çok pratik bir tarif, çok beğendim,
ellerine sağlık,
sevgilerimle