1 kutu light ton balığı,
Yeşil soğan,
Pulbiber,
Karabiber,
Hamuru için:
2 bardak un, tuz, su,
Yapılışı:
1.Un,tuz biraz su ile yoğurulur.Küçük bezelere ayrılıp yuvarlak açılır.
2.Diğer tarafta ton balığına ,ince doğranmış yeşil soğan, pul biber, karabiber eklenip iç harcı hazırlanır.
3.Açtığımız hamurun harısına harçtan konup diğer yarısı üzerine kapatılır.Fırçayla üzerine biraz sıvı yağ sürülerek tavada pişirilir.
Yeşil soğan,
Pulbiber,
Karabiber,
Hamuru için:
2 bardak un, tuz, su,
Yapılışı:
1.Un,tuz biraz su ile yoğurulur.Küçük bezelere ayrılıp yuvarlak açılır.
2.Diğer tarafta ton balığına ,ince doğranmış yeşil soğan, pul biber, karabiber eklenip iç harcı hazırlanır.
3.Açtığımız hamurun harısına harçtan konup diğer yarısı üzerine kapatılır.Fırçayla üzerine biraz sıvı yağ sürülerek tavada pişirilir.
AFİYET OLSUN....
5 yorum :
Canım balıklı gözleme farklı ve güzel bir fikir. Görünüşünden tadının da çok güzel olduğu anlaşılıyor ellerine sağlık.
Sevgilerle…
Hatice'cim cok yaraticisin vallahi gözlemeyi ton balikli hic düsünmemistim cok degisik ama lezzetli görünüyor canim ellerine saglik sevgiler...
En son piza denemişitim tom balığıyla ve harikaydı. O gün bu gün tom balıklı tariflere açığım, buda çok ilgi çekici.
Ellerine sağlık.
Selamlar...
ellerine sağlık canım çok degisik ve guzel olmus..
banu gökşin
http://www.ananeninkuzusu.blogcu.com
ellerine sağlık canım çok degisik ve guzel olmus..
banu gökşin
http://www.ananeninkuzusu.blogcu.com
Yorum Gönder