07 Haziran 2007

Ton Balıklı Gözleme


1 kutu light ton balığı,
Yeşil soğan,
Pulbiber,
Karabiber,
Hamuru için:
2 bardak un, tuz, su,
Yapılışı:
1.Un,tuz biraz su ile yoğurulur.Küçük bezelere ayrılıp yuvarlak açılır.
2.Diğer tarafta ton balığına ,ince doğranmış yeşil soğan, pul biber, karabiber eklenip iç harcı hazırlanır.
3.Açtığımız hamurun harısına harçtan konup diğer yarısı üzerine kapatılır.Fırçayla üzerine biraz sıvı yağ sürülerek tavada pişirilir.
AFİYET OLSUN....

5 yorum :

Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...

Canım balıklı gözleme farklı ve güzel bir fikir. Görünüşünden tadının da çok güzel olduğu anlaşılıyor ellerine sağlık.
Sevgilerle…

Leziz Sofralar dedi ki...

Hatice'cim cok yaraticisin vallahi gözlemeyi ton balikli hic düsünmemistim cok degisik ama lezzetli görünüyor canim ellerine saglik sevgiler...

yemek dedi ki...

En son piza denemişitim tom balığıyla ve harikaydı. O gün bu gün tom balıklı tariflere açığım, buda çok ilgi çekici.
Ellerine sağlık.
Selamlar...

Adsız dedi ki...

ellerine sağlık canım çok degisik ve guzel olmus..
banu gökşin
http://www.ananeninkuzusu.blogcu.com

Adsız dedi ki...

ellerine sağlık canım çok degisik ve guzel olmus..
banu gökşin
http://www.ananeninkuzusu.blogcu.com