28 Ocak 2007

Kayısı Marmelatlı Rulo Pasta


4 yumurta,
4 fincan şeker,
4 fincan un,
Yarım paket kabartma tozu,
1 paket vanilya,
Kayısı marmelatı,
1 paket vanilyalı puding,
Yapılışı:
1. Yumurta ve şeker çırpılıp vanilya, un ve kabartma tozu eklenir. Yağlı kağıt serilmiş kare tepside 170 derecede pişirilir.
2. Pişen kek fırından çıkar çıkmaz üzerine kayısı marmelatı sürülüp, yeşil fıstık serpilir ve rulo sarılır.
3. Vanilyalı puding pişirilir, içine 2 kaşık kadar kayısı marmelatından eklenip soğuyan pastanın üzerine sürülür. Üzeri hindistan cevizi,fıstık ve cevizle süslenir.
AFİYET OLSUN....

Hiç yorum yok :