04 Ocak 2007

Arnavut Ciğeri


1 kilo zarı alınmış ciğer,
5 tane patates,
2 tane soğan,
Maydanoz,
Tuz, karabiber,
Un,
Kızartmak için sıvı yağ
Yapılışı:
Ciğerleri doğruyoruz süzülmeleri için süzgece alıyoruz.Patatesleri küp doğrayıp kızartıyoruz. Süzülen ciğerleri tuz, karabiber ve un karışımına bulayıp kızartıyoruz.
Patatesi ve ciğeri servis tabağına alıyoruz. Etrafına ince kıydığımız soğanı ve maydanozu ekleyip servis yapıyoruz.
AFİYET OLSUN....

1 yorum :

Adsız dedi ki...

ellerine sağlık canım,
inanmazsın az önce öğlen yemeğinde yedim:))
bi an görünce şaşırdım hatta.
sevgilerimle