Ye26 etkinliğinin ev sahibi Cafe Gusto 'ya sevgiler, kolaylıklar ve işte saçtiğim tarifim.....
1 kutu ton balığı,
2 kaşık tereyağı,
3 kaşık un,
2 bardak süt,
Maydanoz, Tuz
2 yumurta,
Galeta unu, un
Zeytin Yağı,
Yapılışı:
Tereyağını eritiyoruz unu ekleyip kavuruyoruz, sütünü ekleyip pişiriyoruz ve bir beşamel sos elde ediyoruz. Beşamel sosu soğutup içine ince kıydığımız maydanozu ve yağını süzdüğümüz ton balığını ekliyoruz ve karıştırıyoruz.
Yumurtayı çırpıyoruz, karışımdan parçalar alıp önce una, sonra yumurtaya ve en son galeta ununa bulayıp kızartıyoruz.
AFİYET OLSUN...
4 yorum :
Patates kroket çok sevilir bizde,sanırım bu da çıtır ve çok güzeldir..eline sağlık canım...Selamlar....
Değişik ve lezzetli görünüyor. Ellerine sağlık Hatice'cim. Sevgiler, iyi ramazanlar..
Değişik bir tarif olmuş.Bence çok güzel görünüyor ellerine sağlık.Hayırlı Ramazanlar sevgilerimle.
Sevgili Hatice
Ye#26 APERATİFLER VE MEZELER-II nin sonuna ekledim.Ellerine sağlık...
Yorum Gönder